REGULAMENT GENERAL

AL CENTRULUI PENTRU ACTIVITATI RECREATIVE ÔÇŁKids Club AquaÔÇŁ

 Primirea. Plecarea. Întârzieri

Copiii ajung in centru pentru orele de activitati la care au fost inscrisi.
Părinţii trebuie să intre în sala de asteptare a centrului unde intructorul de specialitate va prelua copilul pentru efectuarea cursurilor programate.
A┼ča cum este prev─âzut in fiecare tip de program in parte, pentru fiecare modul de activitate exist─â o or─â fix─â de incepere si o ora fixa de terminare a perioadei de timp alocate.La sfarsitul activitatilor copilul trebuie preluat de c─âtre p─ârin┼úi sau de catre persoana pentru care se comunica in mod expres centrului ca poate prelua copilul.

Programul de initiere inot ÔÇô copii cu varste peste 4 ani

Cursuri inot individuale recomandate copiilor care nu au mai facut inot sau care au mai facut cursuri, dar nu au depasit etapa de inot cu aripioare sau colac. Multi copii au frica de apa, altii nu au suficienta experienta pentru a intra la cursurile de grupa. Aceste obstacole pot fi depasite cu usurinta prin lucrul individual cu antrenorii nostri. Recomandam minim  4 sedinte individual si in cazul copiilor cu varste mai mari inainte de intrarea la grupa.

FI┼×A MEDICAL─é

Îmbolnăviri. Cazuri de boală

Centrul Bursuceii Veseli nu va permite intrarea la activitati si în colectiv a unui copil,dacă acesta este bolnav sau dacă suferă de o afecţiune contagioasă.

Pentru ├«nscrieri in vederea participarii la activitati in centrulKids Club Aqua sunt necesare documente medicale care s─â certifice starea de s─ân─âtate a copilului ┼či faptul c─â acesta este apt medical pentru activitati de inot si educatie acvatica.

PENTRU ACCES LA PISCINA

Se solicita obligatoriu: aviz epidemiologic precum si rezultatul examenelor:

  • coproparazitologic
  • coprobacteriologic
  • exudat faringian

Parinti

U┼čile noastre sunt deschise pentru p─ârin┼úi la orice or─â.
Mai mult decat am instalat un sistem de monitorizare web-cam care permite fiecarui parinte sa urmareasca in timp real activitatile copilului in centrul Kids Club Aqua

Reguli de comportament

Copii vor fi indrumati s─â ├«i respecte pe cei din jur,s─â participe la activitati ├«n mod civilizat, s─â coopereze cu personalul,s─â asculte indicatiile instructorilor si sa fie entuzia┼čti. Nu se tolereaza comportamentul vulgar,lipsa de respect,violenta
Personalul va comunica parintilor incidentele legate de aceste comportamente inacceptabile.

Confort si suguranta

Pentru interior copii vor avea o pereche de încălţăminte exclusiv pentru aceasta destinatie.
Programul ales de beneficiar la inscriere poate fi modificat de acesta, printr-o solicitare scrisa sau verbala,cu cel putin o zi inainte de data solicitata pentru modificare

Anun╚Ť important!

Înscrierea la inot se face în baza unui CONTRACT PRESTĂRI SERVICII + AVIZ CLINIC SANATOS DE LA MEDICUL DE FAMILIE.

Beneficiarul are obliga╚Ťia de a citi si respecta clauzele contractului, ├«n caz contrar Prestatorul isi rezerva dreptul de a ├«ntrerupe colaborarea.

ABONAMENTELE au valabilitate 1 luna, respectiv 3 luni si nu se admite dep─â╚Öirea termenului mai mult de 7 zile. ├Än situa╚Ťia ├«n care sedintele contractate nu se pot efectua ├«n termenul stabilit ,cele
neafectate nu se pot reprograma. Cele stabilite în termen conform contractului, se pot recupera inclusiv cu un alt antrenor suplinitor.

S─âpt─âm├ónal parintii primesc un apel/sms de reconfirmare a ╚Öedin╚Ťei ,cu 24 h ├«naintea cursului de ├«not. Orice absen╚Ťa neanun╚Ťata cu minim 3 ore, se considera ora efectuat─â.

Kids CLUB AQUA NU restituie contravaloarea orelor contractate si neefectuate ,├«n situa╚Ťia ├«n care pe perioada derul─ârii abonamentului se renun╚Ť─â la prestarea serviciilor.