EDUCATIE ACVATICA / CURSURI DE INOT PENTRU BEBELUSI

 

Principalul nostru scop este ca bebelusii sa se dezvolte armonios, iar contactul cu apa, inca din primele luni de viata, contribuie in mare masura la indeplinirea lui.

Am adunat o echipa de instructori de inot profesionisti, pentru ca suntem constienti de importanta legaturii bebelusilor cu universul acvatic si de beneficiile uriase pe care le pot dobandi de pe urma educatiei acvatice.

Educatia acvatica la bebelusi nu este un moft, ea contribuie la motricitatea bebelusilor, ajuta la dezvoltatea armonioasa si chiar la rezolvarea unor probleme congenitale sau probleme neuronale.

 Cursurile de inot pentru bebelusi de la Kids Club Aqua va deveni momentul mult asteptat al zilei!

DE CE SA VII LA BAZIN CU BEBELUSUL TAU ?

Instructorii care fac hidrokinetoterapie/educatie acvatica bebe la noi la bazin sunt absolventi UNEFS atat de licenta cat si de master si au experienta in lucrul cu copiii.
Educatia acvatica la bebelusi nu este un moft, ii ajuta pe micuti sa se devolte si poate ajuta la rezolvarea problemelor motrice.
In bazinul nostru NU intra adulti. Intra exclusiv copiii si instructorii lor. Asta asigura o calitate deosebita a apei si nu exista riscuri de imbolnavire.
Temperatura apei din bazin este perfecta, aproximativ 31-32 grade C!
Bazinul nostru a fost special gandit pentru copii si renovat complet de catre un designer in anul 2019. Totul este nou, curat si estetic!   

Clubul nostru de inot se afla in sectorul 3, in apropierea Pietii Alba-Iulia.

DESPRE BAZIN

Bazinul nostru este bebe – friendly.
Nu folosim pastile de clor! Curatarea apei se face folosind hidroliza cu sare, astfel incat sa avem constant o calitate superioara a apei.  Apa din bazin este zilnic improspatata. Pe langa acestea, avem 3 filtre cu cuart si o lampa UV ce distruge bacteriile in totalitate.

Temperatura din interiorul baƶinului are o valoare ce tinde spre temperatura de la suprafata pielii micutilor, ceea ce ajuta la aclimatizarea micutilor. Temperatura apei are aprox. 31 – 32 de grade C, o temperatura in care bebelusii se simt confortabili.

DESPRE HIDROKINETO
TERAPIE CU BEBE

Prin intermediul unor programe dedicate si adaptate fiecarei categorii de varsta, instructorii ii vor ajuta pe micuti sa depaseasca frica de apa, sa inoate, dar si sa depaseasca sau sa amelioreze probleme congenitale, probleme musculare, probleme neuronale. Intreaga echipa este formata din specialisti (licentiati UNEFS, kinetoterapie sau natatie) cu o experienta vasta in domeniul programelor de inot si lucrul cu copiii mici.
Totodata, ne dorim sa contribuim activ la crearea unei lumi mai bune pentru toti copiii, motiv pentru care oferim abonamente reduse la toate cursurile de inot specializate pentru bebelusii care au nevoie de recuperare, sau de mai multa atentie din partea adultilor, pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.
Sprijinim copiii care sufera de Sindrom Down si Autism, sau de alte afectiuni care impiedica buna lor dezvoltare din punct de vedere motric. La Kids Club Aqua, micutii dumneavoastra sunt pe mainile celor mai buni specialisti in kinetoterapie/hidrokinetoterapie, oameni deosebiti si extrem de dedicati, pentru care fericirea copiiilor este mai presus de orice.

PRIMA SEDINTA DE BABY SWIM

Stim ca multe mamici sunt speriate la gandul primei sedinte de inot pentru bebe. Este vorba de familiarizarea bebelusului atat cu o persoana noua, instructorul de inot, cat si de contactul cu apa.

Va asiguram ca instructorii nostri au multa experienta cu bebelusii. Ei pun rabdare si dragoste in aceasta experienta noua pentru bebelusul dvs! Din experienta noastra, familiarizarea bebelusuiui dureaza cel putin 4-5 sedinte, asa incat nu va speriati daca la primele sedinte se mai aud si cateva scancete.

Pe termen lung, beneficiile exercitiilor in apa sunt mai importante decat micile inconveniente legate de primele sedinte de acomodare. Bebelusul dvs. se va dezvolta armonios. Impreuna putem corecta deficientele posturale, aliniamentul segmentelor, amplitudinii miscarilor.

„Descoperirea senzațională a verii: săriturile în apă! 💦 Nimic nu se compară cu bucuria copiilor când se aruncă în apa cristalină, încercând să execute cele mai spectaculoase sărituri. De la clasicele bombe până la acrobațiile în aer, învățarea săriturilor în apă nu doar că dezvoltă abilități fizice, ci și încrederea în sine și spiritul de echipă. Este o activitate distractivă și educativă pe care copiii o adoră! 🌊 #SărituriÎnApă #DistracțiePePlajă #CopiiFericiti“ ...

2 0

Lasa-ne un mesaj aici!

4 + 14 =

Verified by MonsterInsights