CURSURI DE INOT PENTRU COPII

Piscina Kids Club Aqua este locul ideal in care copiii pot invata sa inoate inca de la cele mai fragede varste – 4 luni. Fiind conceputa special pentru copii, piscina dispune de un sistem foarte performant si inovator de filtrare si dezinfectare a apei. Avem doua pompe de recirculare a apei si o lampa UV ce neutralizeaza toate bacteriile. Folosim SARE in loc de clor pastile, sistemul de descompunere prin electroliza  si dozarea automata realizand o apa perfecta pentru pielea copiilor si bebelusilor. Cu ajutorul instructorilor nostri de inot, specializati in lucrul cu copiii, micutii vor depasi frica de apa si in scurt timp vor inota ca niste profesionisti.

PISCINA Kids Club Aqua

Kids Club Aqua foloseste sistemul de hidroliză a sării, un sistem inovator de curățire a apei, recomandat piscinelor pentru copii. Modelul pe care il folosim acum este sistemul Hayward AQL Plus model 2017, Hayward fiind lideri mondiali în aparatură de curățire a apei prin hidroliză a sării. Pe langă acest sistem, piscina dipune si de două pompe de recirculare a apei, lampă UV ce ajută la distrugerea tuturor bacteriilor si trei filtre de nisip cuartos. Toate acestea sunt atent supravegheate si verificate de catre Eugen, expertul nostru in piscine.


CUM FUNCTIONEAZA?

Dispozitivul sparge sarea (NaCl) în ioni. Electrozii produc clor și hidrogen în formă gazoasă, la o rată constantă determinate de salinitatea apei din piscină. Automatizarea sistemului Hayward menține această salinitate, ce determină rata de clorinare, constantă. În timp ce hidrogenul se eliberează sub formă de gaz, clorul formează așa numitul clor liber ce urmeză traseul obișnuit al piscinelor, cu excepția faptului că ionul de clorură se poate reforma și reconverti în procesul de electroliză

MONOTORIZAREA CALITATII APEI

Sistemul automatizat Hayward permite transmiterea, în timp real, a indicatorilor (PH, Cl) pe telefonul mobil, astfel încât să existe control 100% în ceea ce privește calitatea apei din piscină. Este vital ca nivelurile de Cl liber și de PH-ul să fie monitorizate cu atenție pentru că resturile organice pot epuiza foarte rapid nivelul de clor, lăsând o protecție scăzută împotriva bacteriilor din apă. Mai mult decât atât, de două ori pe lună, laboratul atestat de analiză ALMARO MED cu care avem contract, recolteză probe pentru a fi siguri că bacteriile si impuritățile sunt distruse și că indicatorii fizico-chimic sunt în parametrii corespunzători.

Siguranța la Kids Club Aqua

Neplăcerile cauzate de folosirea piscinei sunt eliminate – apa este mătăsoasă, nu apar efectele de ochi roșii, piele uscată, mirosuri neplăcute de clor după curs. Nu folosim clor sintetic, folosim SARE. Temperatura apei are 31 – 32 grade C. Kids Club Aqua a fost complet renovat in anul 2019, totul este nou, curat si estetic. Spatiul a fost conceput special pentru copii. Clubul de inot pentru copii Kids Club Aqua de afla in Bucuresti, pe strada Cezar Bolliac sector 3 (zona Piata Alba Iulia). Instructorii nostri de inot sunt cei mai simpatici din oras! Au multa rabdare si dragoste pentru copii si bineinteles, multa experienta in lucrul cu cei mici.

Programul de Initiere Inot Copii Individual

Cursurile de inot individuale sunt recomandate copiilor care nu au mai facut inot sau care au mai facut cursuri, dar nu au depasit etapa de inot cu aripioare sau colac. Multi copii au frica de apa, altii nu au suficienta experienta pentru a intra la cursurile de grupa. Aceste obstacole pot fi depasite cu usurinta prin lucrul individual cu antrenorii nostri. Recomandam minim 4 sedinte individual si in cazul copiilor cu varste mai mari inainte de intrarea la grupa.

Programul de Inot Copii Grupa

Cursurile de inot grupa sunt cursuri destinate copiilor care stiu sa inoate si acum practica acest sport pentru beneficiile lui. Sigur, la grupa se perfectioneaza stilul, se si invata inot, dar se avanseaza mai greu decat la cursul de inot individual. Din acest motiv recomandam ca la grupa sa vina copii care au deja putina experienta, nu au frica de apa, au depasit etapa de inot cu aripioare.

Un program standard in 12 lectii de inot cuprinde:

– Prima sedinta: Se constata nivelul cursantului. Se incearca familiarizarea acestuia cu instructorul prin jocuri acvatice.

– A doua sedinta: Dezvoltarea motricitatii prin jocuri in apa. Invatarea unor tehnici de respiratie.

– A treia sedinta: In functie de acomodarea copilului cu apa si temperamentul acestuia, se vor face scufundari. Se va invata tehnicade plutire.

– A patra sedinta: Sincronizarea mainilor cu picioarele. Sarituri inapa.

– A cincea sedinta: Sincronizarea mainilor cu picioarele si respiratia.

– A sasea sedinta: Corectarea pozitiei clinostatice specificaprocedeelor de inot.

– A saptea sedinta: Introducere in divesre stiluri de inot (bras si picioare crawl).

– A opta sedinta: Abordarea stilului crawl.

– A noua sedinta: Abordarea stilului de inot spate cu ajutorul plutei.

– A zecea sedinta: Jocuri pe sub apa cu diverse obiecte. Scufundari.

– A unsprezecea sedinta: Perfectionarea stilului crawl.

– A doisprezecea sedinta: Recapitularea stilurilor de inot invatate.

Beneficii inot

Fizice: Inotul stimuleaza circulatia sanguina si ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor prin faptul ca in timpul inotului sunt puse in miscare toate grupele musculare simultan. Inotul ajuta la scaderea in greutate prin cresterea metabolismului (inlocuirea grasimii cu masa musculara). Inotul nu forteaza articluatiile. Este o activitate cu risc scazut de accidentare. Poate ajuta diverse afectiuni ale sistemului locomotor (hidrokinetoterapie). Are o influenta pozitiva asupra aparatului respirator. ( inclusiv in cazurile de astm).

Mentale: Inotul ajuta la puterea de concentrare, trebuie sa fii 100% prezent in exercitiu. Inotul ( ca si alte forme de exercitiu fizic) stimuleaza endorfinele si reduce riscul depresiei. Disciplina invatata in cursurile de inot ajuta la sedimentarea unui stil de viata echilibrat pe viitor.

Sociale: Copiii sunt stimulati sa socializeze in timpul cursurilor de inot si a invete unii de la altii, sa comunice si sa se respecte reciproc

„Descoperirea senzațională a verii: săriturile în apă! 💦 Nimic nu se compară cu bucuria copiilor când se aruncă în apa cristalină, încercând să execute cele mai spectaculoase sărituri. De la clasicele bombe până la acrobațiile în aer, învățarea săriturilor în apă nu doar că dezvoltă abilități fizice, ci și încrederea în sine și spiritul de echipă. Este o activitate distractivă și educativă pe care copiii o adoră! 🌊 #SărituriÎnApă #DistracțiePePlajă #CopiiFericiti“ ...

2 0

Lasa-ne un mesaj aici!

7 + 15 =

Verified by MonsterInsights